De kracht van Oerwater

Water zoals het ooit van nature was, dat is vitaal water. Het is de blauwdruk van water. Onze vitaliser brengt water terug naar deze oorspronkelijke structuur. Het water dat wij dagelijks drinken en aan onze dieren en planten geven, is belast met informatie. De elementen in het water worden ook beïnvloed door elektromagnetisme. De plus- en minpolen raken hierdoor uit balans, waardoor de mineralen instabiel worden geladen. Kalkaanslag in water heeft bijvoorbeeld te maken met instabiel geladen calcium.

In balans

In vitaal water zijn de plus- en minpolen van de mineralen in het water in balans. De vitaliser zorgt onder andere dat deze balans wordt hersteld. In combinatie met een goed voedingspatroon heeft vitaal water een positieve invloed op je gezondheid. De opname van voedingsstoffen, vitamines en mineralen wordt namelijk verbeterd en vitaal water gaat optimaal de verbinding aan met afvalstoffen in ons lichaam.

De kracht van Oerwater is opvallend te zien bij de groei van planten. Bij gebruik van vitaal water in plaats van ongevitaliseerd water is een duidelijk zichtbare verandering te zien in de ontwikkeling van het wortelgestel. En planten zijn niet, zoals de mens in sommige gevallen, voor de gek te houden. Oerwater legt de basis voor een gezonde toekomst. Bezoek de website van Oerwater

Laatste Tweets