Planten

Planten halen hun water en voedingsstoffen rechtstreeks uit de bodem. Goede voedingsstoffen en vitaal water zorgen voor resistentie tegen ziektes. Dat zorgt ervoor dat de gezondheid van een plant wordt weerspiegeld door de groei, bloei en smaak. Planten die groeien op een gezonde bodem en de juiste voeding krijgen, zien er niet alleen beter uit, ze smaken ook nog eens beter. Vitaal water heeft hier een grote invloed op. Zie www.vitalegroente.nl.

Verandering in de wortels

De kracht van vitaal water is opvallend bij de groei van planten. Mensen kun je misschien voor de gek houden, maar planten niet. Er is duidelijk verschil in de wortelontwikkeling bij gebruik van vitaal water in plaats van ongevitaliseerd water. Vitaal water legt de basis voor gezonde planten.

Wanneer een plant te maken heeft met tekorten in de bodem, zal hij zwak worden en gevoelig reageren op natuurlijke fenomenen als schimmels, parasieten en luis. Bestrijdingsmiddelen zijn niet meer nodig wanneer planten leven in een vitale omgeving. We moeten terug naar de basis voor de optimale groei van onze planten.

Laatste Tweets