Voeding

Water is stap 1, voeding stap 2. Weet jij wat je eet? Helaas is het een feit dat veel mensen meer geld uitgeven om zieker te worden dan om gezonder te leven. Op basis van onze voeding voert ons lichaam een zelfherstellend vermogen uit. Water is daarbij van het grootste belang, maar onze voeding komt zeker op de tweede plaats.

Als we last hebben van onze rug, huid, darmen, reuma, ADHD of zelfs kanker, dan bestrijden we de symptomen vaak met medicijnen in plaats van dat we de oorzaak aanpakken. En die oorzaak ligt bij tekorten. Tekorten van mineralen, vitamines en spoorelementen. De organen die werk zouden moeten verrichten, worden soms helemaal stilgelegd. Die organen worden weer aan het werk gezet door vitaal water en het aanvullen van de tekorten van mineralen, vitamines en spoorelementen. Dat kan bijvoorbeeld met producten als Manju® of Schindele’s mineralen. De juiste inname van voeding is van groot belang voor een gezonde toekomst.

Wat is Manju®

Kort gezegd, Manju is een extractgefermenteerd met EM (Effectieve®Microorganismen) Deze drank is rijk aan enzymen, en geproduceerd door langzame fermentering van groene papaya’s uit Okinawa, bruine rijst, rijstzemelen van biologische teelt en bruin zeewier (kelp) Dit gehele proces duurt 1 jaar. De waardevolle natuurlijke stoffen die zijn vrijgekomen tijdens het fermenterings proces geven een versterkende werking op het immunsysteem.

Waarom is Manju® goed voor het welzijn?

De positieve effecten van Manju zijn voornamelijk te danken aan het hoge gehalte aan antioxidante stoffen. Dit betekent dat verschillende stoffen in Manju bijdragen aan het vertragen, neutraliseren en het voorkomen van het ontstaan van vrije radicalen en negatieve resultaten van oxidatie processen in het menselijk lichaam. Al met al, Manju® bevat meer dan veertig bioactieve componenten zoals mineralen, vitamines, enzymen en aminozuren die allemaal bijzonder waardevol zijn voor een evenwichtige en gezonde voeding.

Zitten er levende microorganismen in Manju®?

Bij de productie van Manju® worden bij het fermentatieproces EM Effectieve® Microorganismen gebruikt. Na het rijpingsproces wordt het extract gesteriliseerd door verhitting.

Is het ook mogelijk om Manju® in te nemen wanneer ik medicijnen en/of supplementen gebruik?

Natuurlijk. Manju® is geen medicijn maar een volkomen natuurlijke fermentatie drank die geen kunstmatige toevoegingen bevat. Alle ingredienten in Manju® zijn voor 100 % van natuurlijke oorsprong.

Download de gehele PDF met alle informatie over Manju®.

Laatste Tweets