Dieren

Dieren bestaan net als mensen voor het grootste deel uit water. Bij het drinken van schoon drinkwater wordt een dier niet meteen ziek. Maar wanneer het drinkwater blootgesteld wordt aan straling van zendmasten of elektromagnetische velden kan dat wel zo zijn. De plus- en minpolen van de mineralen in het water verschuiven, waardoor ze minder goed opneembaar zijn. Dit kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid van het dier. En dit heeft ook weer een uitwerking op mensen wanneer ze de dieren eten. Vitaal water en de juiste voedingsstoffen zijn voor dieren dus net zo belangrijk als voor ons.

Veevoeder

Iedere veehouder weet hoe belangrijk voedsel is voor zijn dieren. Uitgebalanceerd veevoeder bepaalt voor een groot deel de gezondheid en groei van dieren. De mineralen en spoorelementen die een dier binnenkrijgt hebben daar een grote invloed op. Toch blijkt dat deze voedingsstoffen in steeds mindere mate in onze bodem zitten. In veevoeder zitten niet alleen goede stoffen. Producenten maken ook gebruik van ingrediënten waarvan de werkende voedingsstoffen niet meer aanwezig zijn. Het gebruikte zink komt soms zelfs letterlijk uit schroot.

Dieren die vitaal water drinken en de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen, hebben een hogere natuurlijk weerstand dan dieren die dit niet krijgen. Ze hebben in de regel dan ook geen medicatie nodig, wat een positieve invloed heeft op het lichaam van de dieren. Dit werkt door op de gezondheid van de mens. Voor gezonde dieren geldt hetzelfde als voor gezonde mensen: we moeten terug naar de basis.

Laatste Tweets