Fruitjuicer

Vitamines en mineralen. Ze hebben een enorm positieve uitwerking op onze lichamelijk gezondheid. Het zijn chemische verbindingen die onmisbaar zijn voor ons lichaam. Ze spelen een rol bij onze groei, lichamelijk herstel en het dagelijks functioneren van ons lichaam. Van nature komen ze voor in onze voeding, want ons lichaam kan ze zelf niet aanmaken. De juiste voeding is dan ook bepalend voor de inname van de juiste hoeveelheid vitamines.

Unieke persing

Groenten en fruit leveren over het algemeen weinig calorieën en veel voedingsstoffen. Ze zijn dan ook goed voor het behouden van een verantwoord gewicht! Maar ze hebben meer gezondheidsvoordelen. Net als groente vermindert ook fruit het risico op hart- en vaatziekten en kan het zelfs de kans op kanker verlagen. Door de unieke persing van de Fruitjuicer krijg je snel de aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen binnen.

De Fruitjuicer is een slowjuicer, wat ervoor zorgt dat alle vitamines en mineralen uit groenten en fruit voor bijna 100 procent blijven behouden. Daar kan geen enkele sapcentrifuge tegenop. Na het drinken van het sap neemt je lichaam de voedingsstoffen binnen 30 minuten volledig op. Een lekker én gezond sap. Kijk voor meer informatie over de Fruitjuicer op www.fruitjuicer.nl

Laatste Tweets